Slut med bekymringer

Er du bekymret for om din baby trækker vejret?
babyalarm_trioplus_babyogmor

Da jeg fødte min første søn, var jeg

hele tiden bekymret de første 3 måneder.

Jeg kiggede hele tiden til ham,

når han sov, for at se om at alt var

i orden.
Mine største bekymringer var:

 

    * Trækker han vejret?

 

    * Ligger hans hoved på den rigtige side? (for at undgå fladt hoved).

 

    * Er dynen stadig på hans krop? (så han ikke fryser)

 

    * Har han det for varmt eller koldt? (for varmt er ikke godt til at forebygge vuggedød)

 

    * Ligger han på maven? (sunhedsplejersken rådgiver at børn skal ligge på ryggen for at forebygge vuggedød)

Det lyder fjollet nu, men jeg husker, at det der bekymrede mig mest var, om han trak vejret. Og det kan være ret besværligt, at tjekke et spædbarns åndedræt uden at vække det. Spædbørns hjerterytme er også uregelmæssig, så det hjalp heller ikke.

Jeg satte engang et lille spejl op foran hans næse for at se, om der kom dug fra hans åndedræt på spejlet. Nu ryster du sikkert på hovedet, men jeg var en bekymret mor.

 

Derfor kan jeg godt forstå forældre som er konstant bekymrede for deres lille baby. Jeg har for eksempel en veninde, som stillede sit vækkeur til at ringe hver anden time om natten, så hun kunne tjekke sin baby. Jeg kunne se, at hun var helt udmattet og godt nok trængte til sin nattesøvn.

 

Da jeg mødte Snuza producenten på en messe et år senere,Baby_with_Snuza_Hero

var jeg helt solgt.

Producenten viste mig nemlig en Snuza Hero babyalarm, som er en åndedrætsalarm, der registrerer selv den mindste bevægelse og vil advare dig, hvis babyens bevægelser (åndedræt) stopper.

Jeg syntes det var utrolig smart at kunne overvåge sit spædbarn uden at behøve at holde det i armenene hele tiden.

 

Da jeg fødte min anden dreng var jeg mere erfaren og havde ikke så mange bekymringer længere. Jeg prøvede Snuza åndedrætsalarm på min baby, og den alarm gav mig en tryghed, som jeg slet ikke havde troet jeg kunne få.

 

Babyalarm_Trioplus

Jeg er begejstret for at fortælle, at nu har Snuza lanceret en mere avanceret babyalarm, som er en kombination af video, lyd og åndedrætsalarm til at holde øje med din baby hele døgnet.

 

Snuza Trio+ indeholder Snuza Hero, som registrerer åndedrætten og giver dig besked hvis det er noget unormalt.

 

Du får desuden en videoovervågningsfarveskærm, der også fungerer om natten – Det er virkelig smart, så du ikke behøver at tænde lyset i værelset for at se babyen.

Der er en trådløs ”To-vejs-tale” funktion så du kan snakke og berolige din baby uden at være lige ved siden af. Du får også en ekstra “gimmik” som er smart. Her kan du aflæse temperaturen i værelset for at se om der er for varmt eller koldt.

 
 

Jeg kan stærk anbefale Snuza Trio+ til at hjælpe dig og minimere dine bekymringer.

Posted in Babyalarm Tagged with: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kategorier